* Deze velden zijn verplicht. Alle gegevens zijn vertrouwelijk en worden behandeld in overeenstemming met de Europese wetgeving inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Lees meer in ons privacybeleid. 

VorigeVolgende

Schrijf u in voor een gratis testrit

Geïnteresseerd in de nieuwe BAYON? Ontdek de BAYON zelf bij een Hyundai-dealer bij u in de buurt en profiteer t.e.m. 31 december 2021 van uitzonderlijke promoties!

IGeïnteresseerd in de nieuwe BAYON? Ontdek de BAYON zelf bij een Hyundai-dealer bij u in de buurt en profiteer tot 31 december 2021 van uitzonderlijke promoties!

Schrijf u in voor uw gratis testrit!

You style it.


Nouveau Hyundai BAYON

Prêt pour de nouvelles perspectives


Maintenant jusqu'à 8.000 € de réduction***
sur le KONA Electric

Gratis testrit »

Go electric. In style.

Ik test de BAYON »

Geïnteresseerd door de nieuwe BAYON?

Laat u overtuigen door deze onweerstaanbare SUV tijdens een gratis proefrit en profiteer van onze promoties op de Hyundai BAYON vanaf € 16.629!

Nouveau Hyundai

BAYON

Nieuwe SUV:
Hyundai BAYON


Maintenant à partir de 129 € par mois*

Gratis testrit »

À partir de 129€/mois*

• 1er loyer majorée de 1 500€

• Sous condition de reprise

À partir de 
129€/mois*

• 1er loyer majoré de 1 500€

• Sous condition de reprise

De nieuwe

Hyundai

BAYON

DEMANDER UN ESSAI GRATUIT »

En collaboration avec Bobex

€ 16.629

Goed voor € 2.670 voordeel

Aanbod vanaf € 19.299 incl. btw

€ 16.629

Goed voor € 2.670 voordeel

Aanbod vanaf € 19.299 incl. btw

Nieuwe SUV, nieuw perspectief.
Bekijk de wereld vanuit een nieuw perspectief.

De volledig nieuwe BAYON is een crossover-SUV die compact vanbuiten, maar ruim vanbinnen is – met een ontwerp dat een blijvende indruk maakt. Hij zit boordevol slimme technologie, zoals de beste veiligheids- en connectiviteitsfuncties in zijn klasse, en zijn efficiënte motoren zijn verkrijgbaar met een ‘mild hybrid’-systeem met 48V-batterij.  

Hyundai BAYON

Onderscheidend design.

Met zijn scherpe lijnen en opvallende proporties onderscheidt de volledig nieuwe BAYON zich van de massa. Deze stijlvolle en gestroomlijnde auto combineert het bekroonde SUV-erfgoed van Hyundai op elegante wijze met een visueel verbluffende interpretatie van onze designtaal Sensuous Sportiness. En als je graag ziet en gezien wordt, geniet je gegarandeerd van het vrijheidsgevoel en het fantastische zicht rondom dat de hogere zitpositie je biedt.

Design

Stijlvolle crossover voor de stad.

Deze compacte, gestroomlijnde crossover-SUV laat zich gemakkelijk besturen en valt op door een overvloed aan stijl en een zee van ruimte voor jou en je passagiers. 

Vooraan.

De pijlvormige koplampen en het brede radiatorrooster sluiten naadloos aan op de slanke strook van de luchtinlaat en de smalle led-dagrijlichten bovenaan. Zo geven ze de voorkant een unieke look. 

Achteraan.

Een rode accentlijn verbindt de pijlvormige led-lichtblokken achteraan. Om het brede voorkomen te versterken zijn ze ver naar buiten toe geplaatst. 

Stijvolle crossover voor de stad. 

Vooraan.

Le look inimitable du Kona Electric est souligné par ses nouveaux phares à LED exclusifs, surmontés par des feux de jour plus étroits. Cette signature lumineuse contribue au look unique et accrocheur du nouveau modèle.

Achteraan.

Een uitzonderlijk vermogen.

Door in de eerste plaats het passagierscomfort en de kofferruimte te maximaliseren, schiepen de ontwerpers van Hyundai een moderne sfeer met uitstekende verlichting binnen in de volledig nieuwe BAYON. De deuren zijn geïnspireerd op vormen uit de natuur en omsluiten elegant het dashboard. 

Ruim en comfortabel met veel laadruimte.

Met zijn compacte buitenafmetingen en gezinsvriendelijke interieur aan de ene kant en veel laadruimte aan de andere kant, biedt de nieuwe Hyundai BAYON het beste van twee werelden.. 

Verfrissend ruim.

Test zijn nieuwe, gewaagde look, zijn zetels, de zichtbaarheid, de bedieningen en zijn bestuurbaarheid.

Uw testrit is gratis en vrijblijvend.

Waarom een testrit?

De nieuwe BAYON is verkrijgbaar vanaf € 16.629, goed voor € 2.670 aan voordelen.

Plan een testrit »

10,25-inch Multimediascherm. 

Het centrale aanraakscherm ondersteunt Smart Device Integration zodat je je smartphone kunt verbinden en je smartphonefuncties en -apps kunt beheren op het hoofdscherm. 

Premium audiosysteem van BOSE.

Het optionele premium audiosysteem van Bose omvat acht hoogwaardige luidsprekers, waaronder een subwoofer, voor een zuivere, meeslepende en krachtige muziekweergave. 

Connectiviteit.

Met de beste functies blijf je in stijl verbonden.

Ontdek alle opties »

Uitstekend brandstofverbruik.

Dankzij de vernieuwde T-GDi-motor – een turbobenzinemotor met directe injectie – combineert de BAYON een uitstekende brandstofefficiëntie met een geringe CO2-uitstoot, zonder in te boeten aan rijplezier. De mild hybrid-technologie met de Intelligent Manual Transmission (iMT) zorgt voor nog minder benzineverbruik en verminderde CO2-uitstoot.p.

Prestaties.

‘Mild hybrid’-motor.

Bespaar brandstof en verlaag je uitstoot met ons ‘mild hybrid’-systeem met 48V-batterij. Het ondersteunt de verbrandingsmotor met extra koppel tijdens acceleraties.

Intelligente handgeschakelde versnellingsbak (iMT).

De 6-traps iMT is ontworpen om de emissies en het brandstofverbruik te verlagen door automatisch de vrijloopmodus in te schakelen wanneer je het gaspedaal loslaat*. 

Ontdek het hybride rijden »

De veiligste in zijn klasse: SmartSense.

De nieuwe Hyundai BAYON deelt zijn veiligheids-DNA met de andere leden van de SUV-familie van Hyundai en biedt het beste pakket veiligheidssystemen. Hij onderscheidt zich ook met de talrijke veiligheidsfuncties van Hyundai SmartSense – ons vooruitstrevende pakket geavanceerde rijassistentiesystemen. Veel daarvan behoren al tot de standaarduitrusting.

Veiligheid.

Lane Following Assist (LFA).

De volledig nieuwe BAYON is uitgerust met Lane Following Assist (LFA). Als het systeem geactiveerd is, houdt het de auto in het midden van de rijstrook bij snelheden tussen 0 en 180 kilometer per uur op snelwegen en in de stad.

Navigation-based Smart Cruise Control (NSCC).

Maakt gebruik van het geavanceerde navigatiesysteem om te anticiperen op bochten of rechte stukken op snelwegen en past de snelheid aan voor veiliger rijden. 

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA).

Het FCA-systeem dat de weg voor de auto met een radar en een camera in het oog houdt, bedient automatisch de remmen wanneer het opmerkt dat de voorligger plots remt of dat er zich voetgangers of fietsers op de weg bevinden.

Copyright 2021 Bobex.be in samenwerking met Hyundai Belgium - Alle rechten voorbehouden.
5,6 - 6,0 L/100KM • 134 - 144 G/KM CO2 (WLTP) 
Raadpleeg jouw verdeler voor meer informatie omtrent autofiscaliteit.

*De 5 Jaar Waarborg Zonder Kilometerbeperking van Hyundai geldt enkel voor Hyundai wagens die oorspronkelijk verkocht zijn door een erkende Hyundaiverdeler aan een eindklant, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. ** All New BAYON 1.2i Air (Benzine 84 pk). Aanbevolen catalogusprijs(1) € 19.299 - € 1.670 korting (2) = € 17.629 netto promoprijs(2) – € 1.000 Ecobon(3) = € 16.629 netto promoprijs inclusief Ecobon(3). (1) Door invoerder aanbevolen verkoopsprijs, (2) BTWi, aanbod geldig voor particulieren van 1/7/2021 t.e.m. 31/10/2021, tenzij eerdere uitputting van voorraad (3) Ecobon: u kunt alleen van een Ecobon genieten bij inlevering van eenvolledige wagen van meer dan 10 jaar oud, waarvan u eigenaar bent en die sinds meer dan 6 maanden ingeschreven is op uw naam. De naam van de koper van de nieuwe wagen moet overeenkomen met de naam van de eigenaar van het ingeruilde voertuig. Het nieuwe voertuig dient bovendien ingeschreven te zijn op dezelfde naam als die van het ingeruilde voertuig. Adverteerder: Korean Motor Company n.v., invoerder, Pierstraat 229 te 2550 Kontich. BTW BE 0404.273.333 - RPR Antwerpen - BELFIUS IBAN BE35 5503 3947 0081 - BIC: GKCCBEBB. Niet contractuele foto’s. Milieu-informatie: (K.B. 19/3/2004). Hyundai.be.