In samenwerking met Bobex

Waarom de Hyundai KONA Electric?

Interieur

* Deze velden zijn verplicht. Alle gegevens zijn vertrouwelijk en worden behandeld in overeenstemming met de Europese wetgeving inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Lees meer in ons privacybeleid. 

VorigeVolgende

Vraag uw gratis testrit

Interesse in dé elektrische SUV met groots rijbereik? Ontdek de elektrische KONA zelf bij een Hyundai-dealer in uw buurt en geniet van kortingen tot € 8.000!

Copyright 2020 Bobex.be i.s.m. Hyundai Belgium - Alle rechten voorbehouden.

Interesse in dé elektrische SUV met groots rijbereik? Ontdek de elektrische KONA zelf bij een Hyundai-dealer in uw buurt en geniet van kortingen tot € 8.000!

Vraag uw gratis testrit

Jij bepaalt zijn stijl.


Als de regering elektrisch
rijden niet goedkoper maakt
 doen we het zelf wel.


Nu tot € 8.000 korting***
op de KONA Electric

Gratis testrit »

449 km rijbereik

De KONA Electric combineert ruimte en in het oog springend design met een uitzonderlijke elektrische actieradius tot 449 km, zodat hij je het beste van de twee biedt - zonder toegevingen.

100% elektrische SUV

De veelzijdige KONA Electric is de eerste volledig elektrische compacte SUV in Europa. Maak je gebruik van een DC-snellaadstation van 100 kW, dan is de batterij in amper 54 minuten tot 80% opgeladen.

Tot 8.000 euro korting!

Als de overheid het niet doet, dan toont Hyundai maar het goede voorbeeld. Kies voor de KONA Electric en geniet kortingen tot 8.000 euro!

Vraag uw gratis testrit »
«»

Elektrisch rijden. In stijl.

 Het gedurfde koetswerkdesign springt in het oog met gespierde, zorgvuldig gecreëerde vormen, elegante led-lichten en unieke details die het sterke SUV-DNA van Hyundai beklemtonen.

Met zijn slanke gesloten radiatorrooster maakt de gloednieuwe KONA Electric een gedurfd statement inzake aerodynamica en verwijst hij trots naar zijn elektrische aandrijflijn. 

Gedurfd design

Ontdek de KONA »

Laden

Naargelang je thuisnetwerk of het type snellaadstation waartoe je toegang hebt, biedt de KONA Electric verschillende laad- en aansluitingsmogelijkheden. Heb je een snellaadstation, dan laadt de batterij zich tot 80% op in 54 minuten!

Bovendien kan je de laadmomenten van de KONA zelf bepalen, volledig naargelang je planning en budget.

Flexibel opladen. Waar & wanneer je wil.

Vraag meer info »«»
Grijs
Zwart

Onderscheidend en individueel.

 Ook de aandacht voor detail maakt de gloednieuwe KONA Electric zo bijzonder. Ontdek een uitzonderlijk comfortniveau met een gamma kwaliteitsmaterialen die een sensueel en verfijnd gevoel geven.

Ruim & Praktisch

De gloednieuwe KONA Electric biedt heel wat ruimte, zowel voor passagiers als voor bagage. Daartoe beschikt hij over een ruime koffer van 332 liter. Hoe je ook op ontdekkingstocht wil, de gloednieuwe KONA Electric geeft je alle ruimte!

Test de KONA »

Interesse in dé elektrische SUV?

Laat je overtuigen door deze onweerstaanbare SUV tijdens een gratis testrit en geniet van kortingen tot € 8.000!

0 L/100KM • 0 G/KM CO2 (WLTP) 
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

* De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai geldt enkel voor Hyundai wagens die oorspronkelijk verkocht zijn door een erkende Hyundai verdeler aan een eindklant, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje.
** De krachtige Lithium-Ion Polymeerbatterij is gedekt door een garantie van 8 jaar of 160.000 km, afhankelijk van wat het eerst van toepassing is. Voor meer informatie en details over deze voorwaarden, kunt u terecht op Hyundai.be of bij een Hyundai verdeler in uw buurt.
*** Actie enkel geldig voor particulieren en professionelen op een selectie van nieuwe stockwagens van 11/09/2020 t.e.m. 30/11/2020 mits inschrijving van de wagen voor 30/11/2020 in België of Groothertogdom Luxemburg. Prijzen inclusief BTW. Prijzen en percentages zijn behoudens vergissing of omissie, van toepassing op de voertuigen aangeduid met een referentie. De wagens worden verkocht volgens het principe ‘first in, first served’. Adverteerder: Korean Motor Company n.v., invoerder, Pierstraat 229 te 2550 Kontich. BTW BE 0404.273.333 - RPR Antwerpen - BELFIUS IBAN BE35 5503 3947 0081 - BIC: GKCCBEBB. Niet contractuele foto’s. Milieu-informatie: (K.B. 19/3/2004). Hyundai.be

Als de regering elektrisch
rijden niet goedkoper maakt
 doen we het zelf wel.


Nu tot € 8.000 korting***
op de KONA Electric